INFO TERKINI

Perjalanan... Abadi pada kehidupan... mencari pada pengalaman.. berlagu pada keresahan.. suka dan duka menjadi leraian.. Perjalanan.. arah dituju.. tiada disitu.. berlari-lari melangkah sembilu.. pedih terasa menusuk kalbu.. Perjalanan.. bahagia dicari.. mengabadi diri.. sujud dan tasbih menghitung hari.. agar doa sentiasa dimakbuli.. pada kepasrahan.. pada kerinduan.. agar hati sentiasa aman.. menghadap pada Tuhan.. temui sebuah kedamaian.. dalam menghitung sebuah perjalanan... takdir dan ketentuan.. iradat dan ketetapan.. nawaiiitu dan penghayatan.. agar menjadi seorang insan.. .

Ahad, 25 Disember 2011

Kepulangan YB Khazan dan Isteri disambut meriah..

Sunday, December 25, 2011

Kepulangan YB Khazan dan isteri disambut meriah..

YB Haji Khazan bersalaman dan bertanya khabar dengan para penduduk Batu Rakit yang setia menunggu ketibaan beliau di Lapangan Terbang Sultan Mahmud (LTSM).

BATU RAKIT (25/12/2011)- Seramai 300 orang yang terdiri daripada para pemimpin seperti Pengerusi JKKK,Ketua Cawangan,Ketua Wanita,Ketua Puteri,Ketua Pemuda dan juga para penduduk Dun Batu Rakit berhimpun di Lapangan Terbang Sultan Mahmud (LTSM),Kuala Terengganu untuk menyambut kepulangan YB Haji Khazan Che Mat dan isteri dari menunikan umrah di Mekah.
Para penduduk dan juga pemimpin Dun Batu Rakit tidak melepaskan peluang bersalaman dengan YB Haji Khazan.
Beliau yang berada di Tanah Suci pada selama 8 hari telah berangkat ke sana pada 15 Disember baru-baru ini. Ketibaan beliau di Lapangan Terbang Sultan Mahmud telah dinantikan oleh para penduduk sejak jam 7.45. Beliau yang kelihatan ceria dan gembira sempat mengucapkan ribuan terima kasih kepada seluruh warga Batu Rakit yang hadir menyambut kepulangan beliau.
YB Haji Khazan menolak troli setiba beliau di Balai ketibaan penumpang di Lapangan Terbang Sultan Mahmud.

Cerita dan Gambar: MAZLAN MUSTAFA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan